OM

Vision
Et Danmark hvor psykisk sygdom ikke er et tabu.
Mission
At dele jeres historier og tale åbent om psykisk sygdom. At hjælpe flere til at acceptere og forstå. At kunne give tilbage til dem der gør så meget for psykisk syge og deres pårørende.
At bryde det tabu der er omkring psykisk sygdom!

Kathrine Fjord Madsen

Denne hjemmeside/Blog, kald det hvad du vil, er til for at hjælpe, så du ikke føler dig alene, mærkelig eller unormal. Men jeg har også lavet den for at bryde tabuet. Jeg er godt klar over at jeg ikke alene kan bryde dette mega tabu omkring psykisksygdom. Men hvis det her kan hjælpe det på vej, eller bare hjælpe nogle af jer, så er jeg lykkelig! 

Jeg håber at i vil følge med, dette er mit hjertebarn og betyder utroligt meget for mig. I min egen historie vil der blive bandet og det vil der muligvis også i andre historier, men nu er du advaret og kan lades som om du ikke ser det.
Jeg vil prøve at ligge en historie op om ugen men det kommer selvfølgelig an på om der er nogle der vil dele deres historie med verden, om de er klar til det.
Tag godt imod alle historierne der kommer på siden, det kræver meget mod at dele noget så personligt med jer alle sammen. 

Min egen historie er den første og der kommer opdateringer på den så i kan følge med i min verden med angst. 

Til alle jer der deler eller tænker på at ville dele, TAK af hjertet, i er så seje og jeg er utroligt stolt af jer. 

Kærlighed herfra, Kathrine Fjord Madsen