Kathrine – Corona skriv.

Jeg vil gerne starte med at sige FUCK DET HER CORONALOCKDOWN ER HÅRDT!
Det er det for os alle sammen, psykisk syg eller ej. Ikke nok med at være lukket inde med os selv og vores tanker, uden mulighed for som sådan at dele tankerne med nogle andre, så er nogle af os nærmest helt uden arbejde. Ja, 2020 var et skidt år at blive færdiguddannet eventmanager, det indrømmer jeg blankt. Min branche er helt fucked, for at sige det pænt. Det eneste jeg vil er, at det bliver sommer og jeg kan komme ud og arbejde på en masse koncerter og store events. Jeg savner det helt umenneskeligt, stemningen, kollegerne og udfordringerne.

Det at være indelukket med mine egne tanker 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, er så usundt for mig som noget kan være. Og det ved jeg at det er for mange af jer der læser med, mit eneste råd er at være stærk og holde dig beskæftiget. Lav de ting du syntes er hyggelige, ting der bringer et smil frem på dine læber og ting der udfordre dig og din hjerne. Jo mindre vi kan være alene med de latterlige tanker, de tanker der i virkeligheden ikke tilhører os men angsten, depressionen eller lign. jo bedre. Det er ikke vores tanker, det kan være svært at skille ad, men det kan godt lade sig gøre.
Lige meget hvor meget du kæmper i denne underlige tid hvor alt er vendt på hovedet og intet giver mening, så er du kamp sej! Du er et af de sejeste mennesker på kloden, du er stærk og vi kommer også ud på den anden side af dette, stærkere, sammen!!

Jeg har siden starten af alt det coronamøj taget det meget alvorligt. Jeg ser stort set ikke andre end min helt tætte familie. Venner må vente lidt endnu, i er ikke glemt og jeg elsker jer højt og savner jer med alle fibre i min krop!
Tiltrods for at jeg spritter alle mine varer af når jeg har købt ind, går med mundbind, ikke ser mere end 6 mennesker og nærmest er sprittet i alle huller og revner, blev jeg her i starten af januar testet covid-19 positiv. Amen come on. Det var kun fordi når man skal i fuld narkose så skal man testes før man må komme under. Så er det jo typisk mig at teste positiv så hele processen bliver forsinket. Så nej, er stadig ikke klar over hvorfor jeg i december fik flere anfald som mindede om galdestensanfald.
Kender i udtrykket “Det sker kun for naboen” ?

Jeg er naboen. You´re welcome.

Jeg er nu i slutningen af mit Corona forløb og jeg har det okay igen. Det tog hårdt på min psyke. Jeg var rædselslagen, det indrømmer jeg gladeligt. Jeg fik overtænkt til den helt store guldmedalje, troede mindst en gang om dagen at nu skulle jeg være endnu et tal i covid statistikken. Men jeg står stadig, knock me down seven times i get up eight!
Jeg ved af alle mennesker hvor hårdt det er nu, alene med de tanker du helst skubber langt væk og “glemmer” at du har. Alle psykologer ville sige at du skulle “være i det” når din angst (fx) bliver slem og finde ud af hvad den bunder i. Jeg ved det er det der skal til men du må godt snyde lidt engang imellem, ellers bliver du sindsyg. Bare sig til din psykolog at jeg har sagt du skulle gøre det, det er for hårdt at gå igennem hver dag uden ende fordi du er spærret inde med dig selv og dine tanker.

Alt du behøver at vide er at der er lys for enden af tunellen og denne gang er det ikke et modkørende tog!
Jeg står lige ved din side når du vakler. Jeg er her hvis du har brug for at læsse ulykkeligheder af på nogen. Jeg er her når det hele sejler, med en badering. Jeg er her hvis du vil dele din historie, både som syg og som pårørende. Jeg er her!

Du kan godt, det svært men jeg tror på at vi alle kommer klogere, stærkere (eller måske bare tykkere) ud af det her. Jeg står klar med jordens største krammer når vi må, lad der ingen tvivl være om det!

Al kærlighed jeg har herfra
Kathrine fjord Madsen
Founder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s